Maak hieronder je keuze:

Een WCcabine huren voor een (ver)bouwing?

  • levering op een vaste dag in de week
  • elke week wordt de WCcabine gereinigd
  • minimale huurtermijn 3 weken

Toiletcabine huren bij Groenendaal Verhuur

Prijs vanaf € 26,50 per week exclusief BTW

Een WCcabine huren voor een feestje?

  • levering op afspraak
  • WCcabine wordt nadien door ons gereinigd
  • per dag huren mogelijk (1 avond feest = 1 gebruiksdag)

toiletcabine huren

Prijs vanaf € 50,00 per gebruiksdag exclusief BTW


Service en reiniging WCcabine voor de bouw

In ons verzorgingsgebied kunnen wij binnen 24 uur een toilet plaatsen. Elke week wordt iedere toiletcabine door onze eigen servicedienst gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet.
Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


WCcabine huren

Mobiele WCcabines van Groenendaal Verhuur zijn schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de WCcabine. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Onze ‘groene’ bouwtoilet is uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele toiletcabine waarbij er een open tank aanwezig is. Een WCcabine van Groenendaal Verhuur is het meest geschikte toilet voor op een bouw of voor op ieder feest/evenement. De mobiele toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. De schonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen.


Toiletwagens en Badkamers

Groenendaal Verhuur verhuurt naast toiletten voor op de bouw, ook toiletten voor evenementen, toiletwagens en mobiele badkamers.
Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Assortiment