Neem contact met ons op

WCcabine Huren

Mobiele WCcabines van Groenendaal Verhuur zijn schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen, doordat er gebruik wordt gemaakt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de WCcabine. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Onze ‘groene’ bouwtoiletten zijn uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele toiletcabine, waarbij er een open tank aanwezig is. Een WCcabine van Groenendaal Verhuur is het meest geschikte toilet voor op een bouw of voor op ieder feest/evenement. De mobiele toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. De schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

In ons verzorgingsgebied kunnen wij in dezelfde week nog een WCcabine plaatsen. Elke week wordt iedere toiletcabine door onze eigen servicedienst gereinigd en onderhouden. Dit gebeurt op een vaste dag in de week. Naast de reiniging wordt er voldoende toiletpapier geleverd. Om de reiniging voor de gebruiker controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet of feesttoilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een WCcabine.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)