Renovatietoilet

 35,50

Huurprijs excl. BTW per week.
Bezorging eenmalig €35,50 excl. BTW.
Op dit moment wordt een diesel-toeslag gehanteerd. Klik hier voor de huidige prijstoeslag.

LET OP:
Het toilet dient elke week op de begane grond bij de buitendeur klaar te staan voor reiniging.
Toilet kan zwaar worden door veelvuldig gebruik.
Maximaal geschikt voor gebruik door 2 personen.

Beschrijving

Renovatietoilet huren bij Groenendaal

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres voor het huren van een binnentoilet of renovatietoilet voor op een bouwplaats of verbouwing. Deze toiletten zijn ideaal als je eigen toilet gerenoveerd wordt. Onze toiletten zijn in te zetten op elke bouwplaats omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Bovendien worden de toiletten wekelijks gereinigd en aangevuld met toiletpapier zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken! Naast binnentoiletten  heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over een renovatietoilet huren voor op de bouwplaats of verbouwing? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Het toilet wordt geplaatst op de afgesproken locatie. De chauffeur levert het toilet bij de buitendeur op de begane grond. De wekelijkse reiniging zit bij de prijs inbegrepen. Het toilet dient op de afgesproken schoonmaakdag buiten op de begane grond klaar te staan.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We verzorgen de levering van toiletten in heel Nederland.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar de chauffeur kan helaas niet een woning of pand betreden om het toilet te reinigen. De renovatietoilet dient op de begane grond bij de buitendeur klaar te staan voor de wekelijkse schoonmaak, je mag van de chauffeur niet verwachten dat hij het toilet tilt of het pand betreedt om de tank te reinigen.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor een renovatietoilet huren voor een verbouwing bij je thuis. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een modern, tijdelijk toilet. Er zijn geen aansluitingen voor nodig.
  2. Elke regio bezoeken we op een vaste dag in de week. Het toilet wordt dan bezorgd, schoongemaakt of opgehaald.
  3. Je zorgt ervoor dat het binnentoilet elke week op de begane grond buiten staat zodat de chauffeur gemakkelijk de reiniging kan verzorgen.
  4. Je hebt dus elke week een schoon, lekker ruikend toilet en 2 rollen toiletpapier.
  5. Bij bezorging wordt de toiletcabine binnen 7 meter van onze schoonmaakauto neergezet. Dit vanwege de lengte van de schoonmaakslang.
  6. Er wordt vooraf geen einddatum afgesproken. Telefonisch of per mail kun je het toilet afmelden. Deze wordt dan op de vaste weekdag opgehaald.
  7. Minimale huurperiode is drie weken. Het toilet korter nodig? Dat kan. Het tarief van 3 weken wordt dan berekend.
  8. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Specialist in toilet verhuur

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant