Wastafel

 48,00

Huurprijs excl. BTW per week.
Bezorging eenmalig €48,00 excl. BTW.
Op dit moment wordt een diesel-toeslag gehanteerd. Klik hier voor de huidige prijstoeslag.


Toilet voor een feestje? Kijk dan bij toilet evenement 

Beschrijving

Wastafel voor op bouwplaats of verbouwing

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres om een wastafel te huren voor op een bouwplaats of verbouwing. Deze handige wastafels kun je inzetten voor zowel een evenement of een bouwplaats. Zo kunnen de bezoekers van uw evenement of bouwvakkers met water hun handen wassen en zichzelf even opfrissen. Voor zowel op een evenement of op de bouw wel zo prettig!
Eén unit heeft twee wasbakken. Door twee wastafel-units naast elkaar te plaatsen kan het aantal wasbakken gemakkelijk uitgebreid worden. 
Heeft u nog meer sanitair nodig voor uw evenement of bouwplaats? Kijk dan eens op de assortiment pagina om te zien of Groenendaal nog meer voor u kan betekenen.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een wastafel voor op de bouw? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De wastafel wordt geplaatst op de afgesproken locatie. De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte plaats. De wekelijkse reiniging zit bij de prijs inbegrepen. De wastafel wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We verzorgen de levering van toiletten in heel Nederland.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor een renovatietoilet huren voor een verbouwing bij je thuis. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. Elke regio bezoeken we op een vaste dag in de week. De wastafel wordt dan bezorgd, schoongemaakt of opgehaald.
  2. Je hebt dus elke week een schone wastafel.
  3. Er wordt vooraf geen einddatum afgesproken. Telefonisch of per mail kun je de wastafel afmelden. Deze wordt dan op de vaste weekdag opgehaald.
  4. Minimale huurperiode is twee weken. Het toilet korter nodig? Dat kan. Het tarief van 2 weken wordt dan berekend.
  5. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Specialist in toiletten

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant