Plaskruis huren voor feest of evenement

Sanitair verhuurspecialist

Je kunt gemakkelijk bij Groenendaal plaskruizen huren voor een feest of evenement. Een plaskruis is vaak een ideale oplossing omdat je deze toiletvoorzieningen in elke situatie kunt plaatsen. Plaskruizen hebben geen aan- of afvoer nodig en zijn daarom helemaal stand-alone. Een plaskruis is bovendien klein van formaat maar biedt wel plaats voor 4 plasvoorzieningen. Geef je een klein feestje, dan is wellicht een een kleine plaszuil een goede oplossing!

We plaatsen de plaskruizen voor je op locatie. Over de schoonmaak na je feestje hoef je je geen zorgen te maken, de schoonmaak na afloop is namelijk bij de prijs inbegrepen. Zo wordt het huren van een plaskruis op je feestje of evenement wel heel gemakkelijk! Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Bij het huren van 4 of meer toiletvoorzieningen ontvang je een gereduceerde prijs. Groenendaal heeft namelijk naast plaskruizen nog meer producten in het assortiment voor een feestje of een evenement. Kijk voor al ons sanitair op onze assortimentspagina. Zo huur je gemakkelijk een toiletcabine of een toiletwagen voor je evenement. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0416-375423 of mailen naar info@groenendaalverhuur.nl. Onze medewerkers geven je graag advies voor een geschikte toiletvoorziening. Onze medewerkers maken samen met jou een geschikt plan zodat je voldoende toiletten besteld. Op die manier kunnen de bezoekers van het evenement de hele dag gebruik maken van een schoon toilet.