Kleine plaszuil

 35,00

excl. BTW (€ 42,35 incl. BTW)
prijs per gebruiksdag/weekend

Bezorgkosten staan vermeld in de offerte

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kleine plaszuil huren

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres voor het huren van een kleine plaszuil voor op een feestje bij je thuis. Ze zijn in te zetten op ieder feestje omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Je kunt deze urinoirs ook gemakkelijk op een verdieping zetten vanwege de kleine afmetingen. Naast urinoirs  heeft Groenendaal ook grote plaskruizen en toiletten in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

  • Kleine afmetingen
  • Reiniging achteraf bij prijs inbegrepen
  • Geen aansluitingen nodig dus overal plaatsbaar

Vragen

Heb je vragen over het huren van een kleine plaszuil? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Het urinoir bouw wordt geplaatst op de afgesproken locatie. De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte plaats. Het urinoir wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We spreken samen met jou een geschikte leverdag af.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Specialist in het verhuren van toiletten

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…