Toiletten huren voor feest of evenement

Sanitair verhuurspecialist

Je kunt gemakkelijk bij Groenendaal toiletten huren voor een feest of evenement. Een toiletcabine is vaak een ideale oplossing omdat je deze toiletvoorzieningen in elke situatie kunt plaatsen. Toiletcabines hebben geen aan- of afvoer nodig en zijn daarom helemaal stand-alone. Al onze toiletcabines zijn uitgerust met een apart urinoir zodat zowel dames als heren gebruik kunnen maken van de toiletten. Naast de standaard toiletcabine hebben we ook luxe toiletcabines in het assortiment inclusief ingebouwde wastafel. Ook voor de wastafels is een aansluiting nodig, de toiletcabines zijn uitgerust met een extra watertank.

We plaatsen de toiletcabines voor je op locatie. De cabines kunnen makkelijk versleept worden maar kunnen niet over een hekje of muurtje getild worden. Over de schoonmaak na je feestje hoef je je geen zorgen te maken, de schoonmaak na afloop is namelijk bij de prijs inbegrepen. Zo wordt het huren van een toiletcabine op je feestje of evenement wel heel gemakkelijk!

Bij het huren van 4 of meer toiletvoorzieningen ontvang je een gereduceerde prijs. Groenendaal heeft namelijk naast toiletten nog meer producten in het assortiment voor een feestje of een evenement. Kijk voor al ons sanitair op onze assortimentspagina. Zo huur je gemakkelijk een plaskruis of een toiletwagen voor je evenement. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0416-375423 of mailen naar info@groenendaalverhuur.nl. Onze medewerkers geven je graag advies voor een geschikte toiletvoorziening. Onze medewerkers maken samen met jou een geschikt plan zodat je voldoende toiletten besteld. Op die manier kunnen de bezoekers van het evenement de hele dag gebruik maken van een schoon toilet.