Toiletvoorzieningen voor bouwplaats of verbouwing

Sanitair verhuurspecialist in bouw toiletten

Groenendaal Verhuur is specialist in het verhuren van toiletten voor op een bouwplaats of voor een verbouwing bij je thuis. Je kunt denken aan een toiletcabine, een binnentoilet of een plaszuil. Onze toiletvoorzieningen zijn gemakkelijk plaatsbaar omdat ze geen afvoer nodig hebben. Zo kunnen de toiletten op elke bouwplaats geleverd worden. Maar ook als je tijdelijk geen toilet hebt vanwege een verbouwing kunnen we je een oplossing aanbieden. Een binnentoilet is dan ideaal!

Onze toiletten bouw worden wekelijks gereinigd. Elke regio bezoeken we op een vaste dag in de week voor bezorging, schoonmaak of ophalen. Op die manier heb je elke week een fris toilet inclusief voldoende toiletpapier.

Je hoeft vooraf geen einddatum aan te geven, je kunt het toilet telefonisch of per mail afmelden. Het toilet zal dan weer op de wekelijkse schoonmaakdag opgehaald worden. De minimale verhuur periode van ons sanitair is twee weken. Heb je het toilet korter nodig? Dat kan natuurlijk, de minimale tarief van twee weken wordt dan berekend.

Groenendaal heeft naast toiletten voor de bouw ook toiletten voor op een feestje of een evenement. Kijk voor al ons sanitair op onze assortimentspagina. Zo huur je gemakkelijk een plaskruis of een toiletwagen voor je evenement. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0416-375423 of mailen naar info@groenendaalverhuur.nl. Onze medewerkers geven je graag advies voor een geschikte toiletvoorziening. Vraag ook naar de mogelijkheden voor onze toiletvoorzieningen op feesten en evenementen. Onze medewerkers maken samen met jou een geschikt plan zodat je voldoende toiletten besteld. Op die manier kunnen de bezoekers van het evenement de hele dag gebruik maken van een schoon toilet.