Mobiele badkamer

 135,00

Exclusief btw per week. Minimale huurtermijn is twee weken.
Zelf ophalen is niet mogelijk. Transportkosten zijn op aanvraag.

 

Beschrijving

Mobiele badkamer huren

Onze luxe mobiele badkamers zijn een ideale oplossing als je eigen badkamer verbouwd wordt. De badkamers zijn voorzien van een douche, wastafel en toilet. Door de ingebouwde boiler douche je net zoals thuis. Gemakkelijk te plaatsen en meteen klaar voor gebruik. Zo huur je dus heel gemakkelijk een mobiele badkamer!

Naast mobiele badkamers heeft Groenendaal ook binnentoiletten en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een mobiele badkamer? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De mobiele badkamer wordt geplaatst op de afgesproken locatie. Wij sluiten de badkamer voor je aan. De badkamer wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke badkamer. Voor het gebruik van een mobiele badkamer heb je de volgende aansluitingen nodig: rioolput, waterkraan en stopcontact.

Reiniging en levering

We verzorgen de levering van mobiele badkamers in heel Nederland. 

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een badkamer.
Of je nu een badkamer of een toilet nodig hebt, we regelen het voor je!

Wat je niet mag verwachten.

De aansluiting van de badkamer wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor het product. Zo mag je niet verwachten dat we geen kosten berekenen als de badkamer terug komt met schade. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een badkamer komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor toiletten op de bouwplaats of voor een verbouwing. Wij staan bekend om onze mooie producten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een luxe badkamer zodat je net zo fijn kan douchen als thuis.
  2. De badkamer wordt op locatie aangesloten.
  3. Minimale huurperiode is twee weken. De badkamer korter nodig? Dat kan. Het tarief van 2 weken wordt dan berekend.

Dè specialist in toiletverhuur

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant