Kleine plaszuil

 42,50

excl. BTW (€ 51,43 incl. BTW)
prijs per gebruiksdag/weekend

Bezorgkosten staan vermeld in de offerte

Beschrijving

Kleine plaszuil huren

Je kunt bij Groenendaal Verhuur een kleine plaszuil huren voor op een feestje bij je thuis. Ze zijn in te zetten op ieder feestje omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Je kunt deze urinoirs ook gemakkelijk op een verdieping zetten vanwege de kleine afmetingen. Naast urinoirs  heeft Groenendaal ook grote plaskruizen en toiletten in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen

Heb je vragen over het huren van een kleine plaszuil? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De kleine plaszuil wordt geplaatst op de afgesproken dag. De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte plaats. Het urinoir wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We spreken samen met jou een geschikte leverdag af.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Specialist in het verhuren van toiletten

Naast toiletten voor op een feestje of evenement, levert Groenendaal ook toiletten voor op de bouwplaats. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant