Wastafel

 75,00

Exclusief BTW (€ 90,75 incl. BTW)
Prijs per gebruiksdag

Handwas unit met twee wastafels.

Beschrijving

Wastafel huren bij Groenendaal

Voor de gasten van je feest of evenement is het wel zo fijn dat ze hun handen kunnen wassen na het toiletbezoek. Met de handige wastafels van Groenendaal is dat geen probleem! Deze handwas units zijn namelijk op elk evenementen terrein plaatsbaar. Met behulp van de voetpomp worden de wastafels bediend. 

Je huurt gemakkelijk een handwas unit bij Groenendaal. Per wastafel worden er 2 handwas plekken gecreëerd. Dit aantal is gemakkelijk uit te breiden door twee wastafels aan elkaar te plaatsen of door meerdere wastafels naast elkaar te zetten. Wil je meer informatie ontvangen over onze wastafels bel dan naar 0416-375423. Om direct een offerte aan te vragen druk je op bovenstaande knop of mail je naar info@groenendaalverhuur.nl. 

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een wastafel voor feest of evenement? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De wastafel wordt geplaatst op de afgesproken datum. De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte locatie. De wastafel is na levering direct klaar voor gebruik. Op de afgesproken datum wordt de wastafel weer opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

Wij leveren onze producten bij jou op locatie. Na levering zijn ze direct klaar voor gebruik. Over de schoonmaak hoef jij je niet druk te maken. Na afloop verzorgen wij de reiniging. Gewoon goed geregeld dus!

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Specialist in toiletverhuur

Naast wastafels leveren we ook andere toiletvoorzieningen op feesten of evenementen of op de bouwplaats. Bekijk de mogelijkheden op onze assortimentspagina of bel naar 0416-375423.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant