Mindervaliden Toilet (MIVA)

 135,00

excl. BTW (€ 163,35 incl. BTW)
per gebruiksdag/weekend

Bezorgkosten staan vermeld in de offerte

Beschrijving

Mindervaliden toilet huren bij Groenendaal

Met een mindervaliden toilet zorg je er voor dat alle gasten van je feest of evenement gebruik kunnen maken van een schoon toilet. Deze ruime toiletcabines zijn voorzien van een extra grote deur waardoor de cabine makkelijk begaanbaar is voor rolstoelgebruikers. De cabines zijn op iedere locatie te plaatsen en hebben geen aan- of afvoer nodig. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken, dat doen wij voor je en is bij de prijs inbegrepen!

Wil je naast een mindervaliden toilet huren ook andere toiletvoorzieningen huren? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Bij Groenendaal kun je ook toiletwagens en plaskruizen huren. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over een mindervaliden toilet huren? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Het toilet wordt geplaatst op de afgesproken locatie. Je hoeft bij de plaatsing niet aanwezig te zijn. De reiniging zit bij de prijs inbegrepen. Het toilet wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We verzorgen de levering van toiletten in heel Nederland.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met een mindervaliden toilet huren. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor toiletten op de bouwplaats of voor een verbouwing. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een modern, tijdelijk toilet. Eén die je door kunt spoelen. Er zijn geen aansluitingen voor nodig.
  2. Het toilet wordt op de afgesproken datum bezorgd. Wat zijn de bezorgkosten?
  3. De chauffeur plaatst het toilet op een goed te bereiken locatie.
  4. Het bedrag kan worden betaald zoals op de huurovereenkomst staat vermeld.

Dè toiletverhuur specialist

Naast toiletten voor op feesten en evenementen, levert Groenendaal ook toiletten voor op bouwplaatsen en verbouwingen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant