Toilet met wastafel en led-lamp

 85,00

excl. BTW (€102,85 incl. BTW)
per gebruiksdag/weekend

Bezorgkosten staan vermeld in de offerte

Beschrijving

Luxe toiletcabine met wastafel

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres voor het huren van een luxe toiletcabine met wastafel en led-lamp voor op een feestje thuis of op een evenement. Deze toiletcabines zijn ideaal als je een extra toiletvoorziening nodig hebt. Onze toiletcabines zijn in te zetten op elke evenemententerrein omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak, dat doen wij voor je achteraf! Naast een luxe toiletcabine heeft Groenendaal ook toiletwagens en plaskruizen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de de luxe toiletten van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een luxe toiletcabine met wastafel? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Het toilet wordt geplaatst op de afgesproken locatie. Je hoeft bij de plaatsing niet aanwezig te zijn. De reiniging zit bij de prijs inbegrepen. Het toilet wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We verzorgen de levering van toiletten in heel Nederland.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor toiletten jouw feestje of evenement. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een modern, tijdelijk toilet. Eén die je door kunt spoelen. Er zijn geen aansluitingen voor nodig.
  2. De luxe toiletcabine wordt op de afgesproken datum bezorgd.
  3. De chauffeur plaatst het toilet op een goed te bereiken locatie.
  4. Het bedrag kan worden betaald zoals op de huurovereenkomst staat vermeld.

Toiletverhuur specialist

Naast de luxe toiletcabine voor op feestjes, evenementen en festivals, levert Groenendaal ook toiletten voor op bouwplaatsen en verbouwingen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant