Toilet met wastafel

 40,50

Huurprijs excl. BTW per week.
Bezorging eenmalig €40,50 excl. BTW.
Op dit moment wordt een diesel-toeslag gehanteerd. Klik hier voor de huidige prijstoeslag.

Beschrijving

Toilet huren met wastafel

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres voor het huren van een toilet met wastafel voor op een bouwplaats of verbouwing. Onze toiletcabines zijn in te zetten op elke bouwplaats omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Bovendien worden de toiletten wekelijks gereinigd en aangevuld met toiletpapier zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken! Naast toiletcabines heeft Groenendaal ook binnentoiletten en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over het huren van een toilet met wastafel van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over een toilet huren met wastafel voor op een bouwplaats of verbouwing? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Het toilet wordt geplaatst op de afgesproken locatie. Je hoeft bij de plaatsing niet aanwezig te zijn. De wekelijkse reiniging zit bij de prijs inbegrepen. Het toilet wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We verzorgen de levering van toiletten in heel Nederland.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor een toilet huren met wastafel. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een modern, tijdelijk toilet. Eén die je door kunt spoelen. Er zijn geen aansluitingen voor nodig.
  2. Elke regio bezoeken we op een vaste dag in de week. Het toilet wordt dan bezorgd, schoongemaakt of opgehaald.
  3. Je hebt dus elke week een schoon, lekker ruikend toilet en 2 rollen toiletpapier.
  4. Bij bezorging wordt de toiletcabine binnen 7 meter van onze schoonmaakauto neergezet. Dit vanwege de lengte van de schoonmaakslang.
  5. Er wordt vooraf geen einddatum afgesproken. Telefonisch of per mail kun je het toilet afmelden. Deze wordt dan op de vaste weekdag opgehaald.
  6. Minimale huurperiode is twee weken. Het toilet korter nodig? Dat kan. Het tarief van 2 weken wordt dan berekend.
  7. Zet de toiletcabine goed vast. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele gevolgschade, indien de toiletcabine niet goed vaststaat.
  8. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Specialist in toiletten

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant