Een toilet laten bezorgen bij je thuis.

Wil je een mobiel toilet voor feest of evenement, een toiletwagen voor op een evenement, een plaskruis of een mobiele badkamer voor je verbouwing laten bezorgen? Kijk dan even op het kaartje hieronder of je bezorgplaats binnen ons werkgebied valt.

 

KaartjeGroenendaal servicegebied

De transportkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometer dat gereden wordt om te bezorgen.
Onze startlocatie is Elshout, Noord-Brabant. We rekenen € 0,75 excl. BTW per gereden kilometer.
We rijden bij bezorgen heen en terug en bij ophalen nogmaals. Dat is vier maal de afstand tussen Elshout en het bezorgadres.
De rekensom is: 4 x het aantal km x € 0,75.
(De minimale transportkosten zijn € 25,00 excl. BTW)

Meteen het aantal km’s bekijken tussen Groenendaal Verhuur en mijn locatie!

Natuurlijk houden we de transportkosten zo laag mogelijk. Als je via deze website een offerte hebt aangevraagd, krijg je van ons een op maat gemaakte offerte met transportkosten, zodat je precies weet wat het totaalbedrag is.


Levering buiten ons verzorgingsgebied

Ligt je plaats of gemeente buiten het levergebied en wil je graag gebruik maken van onze toiletcabines, plaskruizen, toiletwagens of mobiele badkamers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toiletcabines, plaskruizen en mobiele badkamers kan je ook zelf afhalen bij onze vestiging in Elshout. Het transport van toiletwagens wordt door Groenendaal Toiletverhuur verzorgd, tegen een transportvergoeding.

Kijk eens op de website van Toilethuren.nu. Zij zijn onze landelijke partner in toiletverhuur.

Toilethuren.nu


Heb je meerdere toiletten of plaskruizen nodig? 

Wil je voor meerdere toiletten en plaskruizen de beste aanbieden ontvangen? Neem dan even contact met ons op via telefoon of dit contactformulier.  

We bieden je op deze pagina een handig overzicht om te bepalen hoeveel toiletten en plaskruizen je nodig hebt voor je evenement.

 

foto toiletten event

 

toilet huren bouw serviceauto

    Ik heb interesse in:
    Toiletcabines/PlaskruizenToiletwagensToiletjuffrouw/Schoonmaakteam     

    Assortiment