VIP toiletcabine

 95,00

excl. BTW (€ 114,95 incl. BTW) per gebruiksdag/weekend

Bezorgkosten staan vermeld in de offerte

VIP toiletcabine huren bij Groenendaal

Een VIP toiletcabine is ideaal voor een feestje bij je thuis. Deze luxe toiletcabines met wastafel huur je gemakkelijk bij Groenendaal. Onze VIP toiletcabines met leuke printjes zijn in te zetten op elke evenemententerrein omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak, dat doen wij voor je achteraf! 

Naast luxe toiletcabines heeft Groenendaal ook toiletwagens en plaskruizen. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de luxe sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een VIP toiletcabine? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De VIP toiletcabine wordt geplaatst op de afgesproken locatie. Je hoeft bij de plaatsing niet aanwezig te zijn. De reiniging zit bij de prijs inbegrepen. Het toilet wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We verzorgen de levering van toiletten in heel Nederland.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we helpen je graag!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de VIP toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor VIP toiletten op een feest of evenement. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een luxe, tijdelijk toilet. Eén die je door kunt spoelen, met ingebouwde wastafel en een urinoir. Er zijn geen aansluitingen voor nodig.
  2. Het toilet wordt op de afgesproken datum bezorgd. De bezorgkosten worden berekend per kilometer enkele reis van 5154 EG naar de locatie.
  3. de chauffeur plaatst het toilet op een goed te bereiken locatie.
  4. Het bedrag kan worden betaald zoals op de huurovereenkomst staat vermeld.

Specialist in toiletverhuur

Naast luxe toiletten voor een feest of festival, levert Groenendaal ook toiletten voor op bouwplaatsen of een verbouwing. Je kunt dan denken aan toiletcabines of binnentoiletten. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Ook interessant...