toilet huren in Kaatsheuvel

Toilet huren in Kaatsheuvel

Plaatsen:

Kaatsheuvel
Dongen
Sprang-Capelle
Waalwijk

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een evenement of feestje in de omgeving van Kaatsheuvel?

Heb je een toilet nodig in de omgeving van Kaatsheuvel? Dan bij je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres om een toilet te huren in Kaatsheuvel. We iedere week toiletten in Kaatsheuvel en zorgen voor de wekelijkse schoonmaak. Zo weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op de bouwplaats of bij een verbouwing. Maar hierboven je keuze uit de verschillende toiletvoorzieningen en vraag direct een offerte aan. Ook toiletten voor op feesten of evenementen in Kaatsheuvel kun je bij ons huren. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast de huur van een nette toiletcabine verzorgt Groenendaal Verhuur ook voor een wekelijkse schoonmaak. Onze chauffeurs rijden namelijk wekelijks de route Kaatsheuvel, waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Iedere week zal jouw toiletcabine op de vaste schoonmaak dag worden gereinigd. Om de reiniging voor de gebruiker controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Altena.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)