toilet huren in Nijmegen

Toilet huren in Nijmegen

Plaatsen:

Nijmegen
Beuningen
Groesbeek
Cuijk
Lunen
Wezel
Ubbergen
Heumen
Woezik
Teersdijk
Berg en Dal
Bemmel

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een feest of event in de regio Nijmegen

Wil je een toilet huren in Nijmegen voor jouw event of feest. Dit bij kan Groenendaal Verhuur. Wij leveren gebruiksklare toiletvoorzieningen op locatie, zodat je meteen gebruik kunt maken het toilet op iedere locatie. Na het evenement zullen wij de toiletvoorzieningen weer ophalen en verzorgen wij de eindschoonmaak, die bij de prijs zit inbegrepen. Voor meer informatie klik je op de link hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een net en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden wekelijkse de route Nijmegen waardoor je gegarandeerd een schoon toilet hebt. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede chauffeurs wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging van het toilet voor u controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact op om een toilet te huren in Nijmegen.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)