toilet huren in Leiden

Toilet huren in Leiden

Plaatsen:

Leiden
Oegstgeest
Rijnsburg
Adegeest
Leiderdorp
Leyhof
Vlietwijk
Voorschoten
Wassenaar
Warmond
Katwijk aan den Rijn
Sassenheim

Neem contact met ons op

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten of we ook op jouw locatie leveren? Bekijk hier dan alle routes.

Toilet huren voor een feest of event in regio Leiden

Wil je een toilet huren in Leiden of omgeving voor jouw feest of evenement? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. Er is altijd wel een voorziening passend bij jouw evenement. De eindschoonmaak van het toilet zit bij de huur inbegrepen. Zo hoef jij je daar geen zorgen om te maken! Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor voorzieningen we beschikbaar hebben.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. Zij weten precies welke toiletvoorziening jouw feest of evenement nodig heeft! We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Groenendaal verhuurt toiletcabines door heel Nederland. Elke week rijden we op een vaste dag de route Leiden en omgeving. Zo kunnen we elke week op een bouwplaats of verbouwing een schonen en nette toiletcabine leveren. Onze chauffeur zal op de vaste routedag de toiletcabine reinigen, zodat je verzekert bent van een schone toiletcabine. Om deze reiniging te controleren, vermeldt de chauffeur de datum van de reiniging op de aftekenlijst in de toiletcabine.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Leiden.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)