toilet huren in Heusden

Toilet huren in Heusden

Plaatsen:

Heusden
Vlijmen
Drunen
Elshout
Haarsteeg
Nieuwkuijk
Herpt
Hedikhuizen
Heesbeen
Doeveren
Waalwijk

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een feest of evenement in Heusden?

Wil je een toilet huren in Heusden of omgeving? Dit kan gemakkelijk en snel bij Groenendaal Verhuur. We leveren wekelijks toiletten in Heusden en zorgen er voor dat ze wekelijks gereinigd worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Heusden en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Groenendaal Verhuur levert toiletten in heel Nederland! Bekijk hier alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een luxe toiletcabine zorgt Groenendaal Verhuur ook voor een wekelijkse schoonmaak. Onze chauffeur rijden wekelijks een route in Heusden, waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Op een bouwplaats of verbouwing wordt de toiletcabine iedere week door onze eigen schoonmaakdienst gereinigd en onderhouden. Om de schoonmaak te controleren, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Heusden.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)