toilet huren in Uden

Toilet huren in Uden

 

Plaatsen:

Uden
Volkel
Zeeland
Mill
Wanroij
Vorstenbosch
Nistelrode
Veghel
Erp
Boekel
Gemert
Beek en Donk

Neem contact met ons op

Toilet huren in Uden voor evenement of feest?

Wil je een toilet huren in Uden? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Uden en omstreken en verzorgen daarbij de wekelijkse reiniging. Zo heb je gegarandeerd een schoon toilet voor op de bouwplaats of bij een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Uden en omstreken kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

We leveren toiletten in heel Nederland, we hebben daarvoor verschillende routes. Bekijk hier dan alle routes.

Levering en schoonmaak van het toilet in Uden

Naast een nette en schone toiletcabine, verzorgt Groenendaal ook de schoonmaak van de cabine. Onze chauffeurs rijden wekelijks langs jouw toilet in Uden en omgeving, zodat je gegarandeerd een schoon toilet tot je beschikking hebt. De toiletcabine op een bouwplaats of verbouwing wordt elke week op de vaste routedag door onze chauffeur onderhouden en schoongemaakt. Om deze reiniging te controleren, tekenen zij de datum af op de checklist in de cabine. Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Uden.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)