toilet huren in Tilburg

Toilet huren in Tilburg

Plaatsen:

Tilburg
Goirle
Gilze
Biest-Houtakker
Reijen
Berkel-Enschot
Brakel
Riel
Moergestel

LET OP: Voor het plaatsen van een toiletcabine op openbaar terrein in gemeente Tilburg heb je een meldplicht en in sommige gevallen dien je een vergunning aan te vragen.

Neem contact met ons op

Toilet huren in Tilburg voor een feest of evenement?

Wil je graag een toilet huren in de omgeving van Tilburg. Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Tilburg en omgeving. Onze schoonmaakdienst verzorgt op de vaste route dag de reiniging van het toilet. Zo ben je verzekerd van een schoon toilet voor op de bouwplaats of bij een verbouwing aan huis.
Ook voor het huren van evenementen toiletten in Tilburg en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

We leveren toiletten in heel Nederland, wil je weten welke routes we allemaal rijden. Bekijk hier dan alle routes.

Levering en schoonmaak van een toilet huren in Tilburg

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een nette schoonmaakservice. Onze chauffeur rijden wekelijks een hun vaste route in Tilburg, daardoor kunnen we elke week een schoon toilet garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat het toilet iedere week wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging van het toilet controleerbaar te houden voor de gebruiker, tekenen onze chauffeurs de datum af op de checklist in de cabine.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire voorzieningen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over een toilet huren in Tilburg.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)