toilet huren in Bergen op Zoom

Toilet huren in Bergen op Zoom

Plaatsen:

Bergen op Zoom
Gageldonk
Halsteren
Steenbergen
Wouw
Heerle
Hoogerheide
Ossendrecht
Halsteren
Lepelstraat
Tholen
Nieuw-Vossemeer

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een feest of event in regio Bergen op Zoom

Wil je een toilet huren in Bergen op Zoom en omgeving? Dan kun je bij Groenendaal Verhuur terecht. We leveren wekelijks toiletten in Bergen op Zoom en zorgen er voor dat de toiletten elke week gereinigd worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Kies hierboven je toilet en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en events in Bergen op Zoom en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Je kunt naast een toilet huren in Bergen op Zoom ook in andere delen van Nederland huren. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een goede schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk wekelijks de route in Bergen op Zoom, waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen schoonmakers wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toiletcabine in Bergen op Zoom.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)