toilet huren in zuid limburg

Toilet huren in Zuid-Limburg

Plaatsen:

Maastricht
Heerlen
Geleen
Valkenburg
Sittard
Gulpen
Vaals
Schin op Geul
Hoensbroek
Elsloo
Margraten
Kerkrade

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een feest in Zuid Limburg?

Wil je een toilet huren in Zuid Limburg? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Zuid Limburg en zorgen er voor dat ze wekelijks gereinigd worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Zuid Limburg en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Schoonmaak van het toilet.

Naast een goed onderhouden toiletcabine zorgt Groenendaal ook voor een wekelijkse schoonmaakservice. Onze schoonmakers rijden namelijk wekelijks een route in Zuid-Limburg waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elke toiletcabine door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Via het webportaal bovenaan deze website kan je de door jou gehuurde toiletcabines beheren.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere toiletten zoals toiletwagen, een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toiletcabine.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Een toilet huren in Zuid Limburg

Een toilet huren in Zuid Limburg? Dat kan bij Toiletverhuur Groenendaal. We rijden elke week een vaste op een vaste dag in Zuid Limburg en omgeving,. Een goede wekelijkse reiniging en lediging van het toilet is inclusief. Vraag een offerte aan via onze website voor het huren van een toiletcabine in Zuid Limburg inclusief de wekelijkse schoonmaak van het toilet. De minimale huurperiode is drie weken of langer. We leveren een goed onderhouden toiletcabine en je kan met onze schoonmaker overleggen waar je de toiletcabine geplaatst wilt hebben.

  • Geen extra kosten achteraf.
  • Geen contract! Je huurt (per week) tot wanneer je het toilet nodig hebt.
  • Op een vaste dag in de week worden er geleverd en schoon gemaakt.
  • Goed onderhouden toiletten.
  • Voldoende toiletpapier.
  • Elke week schoonmaak van het toilet.

Daarom huur je een toilet in Zuid Limburg bij Groenendaal Verhuur. Stuur ons een e-mail of bel op 0031-416-375423.