toilet huren in Den Bosch

Toilet huren in Den Bosch

Plaatsen:

Den Bosch
Rosmalen
Berlicum
Vught
Engelen
Nuland
Hedel
Alem
Velddriel
Rossum
Middelrode
Vinkel

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een feest of event in de regio Den Bosch

Wil je een toilet huren in Den Bosch en omgeving? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Den Bosch en zorgen er voor dat de toiletten elke week gereinigd worden.  Zo ben je verzekerd van een schoon toilet voor op  de bouwplaats of bij een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Den Bosch en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de link hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een net en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden wekelijkse de route Den Bosch, waardoor je gegarandeerd een schoon toilet hebt. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede chauffeurs wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging van het toilet voor u controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact op om een toilet te huren in Den Bosch.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)