toilet huren in Waalwijk

Toilet huren in Waalwijk

Plaatsen:

Waalwijk
Doeveren
Sprang-Capelle

Neem contact met ons op

Toilet huren in Waalwijk voor evenement of feest?

Voor het huren van een toilet in Waalwijk, ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren iedere week op onze vaste route dag toiletten in Waalwijk en omstreken. Daarbij verzorgen wij ook de wekelijkse reiniging op onze vaste route dag. Zo ben je gegarandeerd van een schoon toilet op de bouwplaats of bij een verbouwing aan huis. Maak hierboven een keuze uit de verschillende toiletvoorzieningen en vraag direct een offerte aan voor het huren van een toilet in Waalwijk. Ook voor toiletten voor op feestjes en events in Waalwijk kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Wij helpen je graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

We leveren toiletten in heel Nederland, we hebben daarvoor verschillende routes. Bekijk hier dan alle routes.

Levering en schoonmaak van het toilet in Waalwijk

Naast de verhuur van een mooi en schoon toilet, verzorgen wij ook de schoonmaak van de toiletcabine. Onze chauffeur rijden wekelijks langs jouw toilet in Waalwijk, waardoor je verzekerd bent van een schoon toilet. De toiletcabine op een bouwplaats of bij een verbouwing wordt elke week op de vaste routedag door onze chauffeur gereinigd en onderhouden. Om deze reiniging te controleren, noteren zij de datum op de checklist in de cabine. Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Waalwijk.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)