toilet huren in middelburg

Toilet huren in Eindhoven

Plaatsen:

Best
Helmond
Veghel
Nuenen
Sint-Oedenrode

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een feest of event in de regio Eindhoven?

Wil je een toilet huren in de omgeving van Eindhoven? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We rijden wekelijks in Eindhoven  en zorgen er voor dat de toiletten elke week gereinigd worden. Op die manier ben je verzekerd van een fris toilet voor op bouwplaats of bij een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Eindhoven en omgeving kun je bij ons huren. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk elke week de route in Eindhoven, waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over een toilet huren in Eindhoven.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)