Boek gemakkelijk een toiletjuffrouw voor een feest of schaftwagen

Je kunt bij Groenendaal kiezen voor twee soorten schoonmaakdiensten, een toiletjuffrouw voor een feest of evenement of schoonmaak van een schaftwagen. Want of het nu gaat over gasten op een evenement of werklui op de bouwplaats, iedereen maakt graag gebruik van een schoon toilet. Door een toiletjuffrouw in te huren zorg je ervoor dat de toiletten netjes en schoon blijven. We bieden je deze service aan in samenwerking met Toiletjuffrouw Boeken. En deze samenwerking is voor jou als huurder interessant. Huur je naast een toiletjuffrouw namelijk ook sanitair bij Groenendaal Verhuur, dan ontvang je 15% korting op het uurloon van de toiletjuffrouw!

Naast toiletdames heeft Groenendaal ook een uitgebreid verhuur assortiment. Zo verhuren we voor bouwplaatsen en verbouwingen ook toiletcabinesbinnentoiletten en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl. We helpen je graag verder met het maken van een passend plan voor de sanitaire voorzieningen. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Sanitair verhuurspecialist

Groenendaal Verhuur is specialist in het verhuren van sanitaire voorzieningen. Naast degelijke producten leveren wij een goede service. Of je nu toiletten voor op een bouwplaats huurt of voor op een evenement, wij zorgen voor nette en schone toiletten. Voor toiletten op een bouwplaats verzorgen we een wekelijkse schoonmaak, voor toiletten op een evenement verzorgen we de schoonmaak achteraf. Deze schoonmaak is bovendien bij de prijs inbegrepen! Wil je er zeker van zijn dat ook het interieur van je schaftwagen netjes blijft? Dan kun je onze schoonmaakservice inschakelen. Deze service is ook in te zetten voor evenementen en festivals. Van kleine feestjes waar een enkele toiletdame voldoende is tot grote festivals waar een compleet schoonmaakteam ingezet moet worden. We regelen het graag voor je! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.