Icoontje flushteam

Wil je een toiletjuffrouwbij de toiletwagen of een compleet schoonmaakteam voor de toiletgroepen bij je event? De medewerkers van Toiletjuffrouw Boeken zijn stuk voor stuk specialist op het gebied van schoonmaak en toiletonderhoud.

Hieronder zie je welke mogelijkheden Toiletjuffrouw Boeken je kan bieden.
Vul het formulier hieronder in voor meer informatie en prijzen.


Toiletdame

De toiletdames van het schoonmaakteam kunnen alleen of met meerdere dames de toiletten op locatie schoonhouden.

De toiletdame zorgt ervoor dat de toiletten netjes blijven, ze vult toiletpapier, handdoekjes en zeep aan en maakt een vriendelijk praatje met je gasten.

Boek hier je toiletdame via toiletjuffrouwboeken.nl of vraag via het contactformulier hieronder meer informatie aan.


Evenement <3000 bezoekers

De toiletdames van Toiletjuffrouw Boeken houden de toiletten op je evenement netjes en schoon en indien gewenst kunnen zij deze ook uitbaten.

Bij elke toilet wordt regelmatig de zitting en bril gereinigd en ook toiletpapier wordt aangevuld. De toiletdame zorgt ervoor dat de ruimte netjes blijft, sprayt af en toe een geurtje en maakt een praatje met de gasten.

 

Flushteam op locatie 


Evenement >3000 bezoekers

Met een compleet schoonmaakteam bestaande uit ervaren reinigingschauffeurs, toiletdames en een projectmanager biedt Toiletjuffrouw Boeken een volledige schoonmaakservice voor de toiletten bij een groot event bieden.

Onze toiletdames en -heren houden de toiletten en plaskruizen schoon en zorgen ervoor dat de toilet-area’s netjes blijven. Als je wil dat er een vergoeding voor het toiletgebruik wordt gevraagd, kunnen onze mensen dit voor je innen.

De reinigingschauffeurs kunnen met hun serviceauto de toiletten volledig legen en weer opnieuw vullen met water en spoelmiddel. De toiletten raken zo niet vol en blijven fris ruiken. Ook worden de toiletcabines en plaskruizen grondig gereinigd door middel van hogedruk.

De projectmanager zorgt ervoor dat het schoonmaakteam goed samenwerkt, en houdt contact met een aanspreekpunt van de organisatie.

 

 

Flushteam op locatie


Ik heb interesse in:
Toiletcabines/PlaskruizenToiletwagensToiletjuffrouw/Schoonmaakteam


Assortiment