Een mobiel toilet huren voor op een bouwplaats of een feest/evenement

Een mobiel toilet huren voor een (ver)bouwing?

  • levering op een vaste dag in de week
  • elke week wordt het toilet gereinigd
  • minimale huurtermijn 2 weken

Toiletcabine huren bij Groenendaal Verhuur

Prijs vanaf € 26,50 per week exclusief BTW

Een mobiel toilet huren voor een feestje?

  • levering op afspraak
  • toiletcabine wordt nadien door ons gereinigd
  • per dag huren mogelijk (1 avond feest = 1 gebruiksdag)

toiletcabine huren

Prijs vanaf € 50,00 per gebruiksdag exclusief BTW


Een mobiel toilet

Groenendaal Verhuur verhuurt de beste mobiele toiletten. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen met een nette uitstraling van buiten. Een modern mobiel toilet voor elk evenement is uitgevoerd met een doorspoelsysteem, een dichte opvangtank en ook een extra urinoir. Zo kan iedereen op een fijne manier naar de wc.
Het mobiel toilet kan overal geplaatst worden omdat er geen aansluiting nodig is en omdat deze is gemaakt van een lichtgewicht kwaliteitsmateriaal. Ideaal dus voor op elk terrein.
Groenendaal Verhuur gebruikt een milieuvriendelijk, fris-ruikend doorspoelmiddel. Bij het schoonmaken van de toiletcabines wordt het milieu dus niet onnodig vervuild met schadelijke stoffen.

Wilt u meer weten over het assortiment van Groenendaal of gelijk een offerte aanvragen? Stuur ons dan een mailtje of bel ons op 0416-375423.


Mobiel toilet voor elke gelegenheid

Mobiele toiletten kunnen bij iedere gelegenheid worden ingezet. Je kunt één enkele neerzetten, maar er kan ook een nette rij, of nette rijen naast elkaar gerealiseerd worden. De cabines zijn stand alone, je hebt dus geen afvoer nodig. Verder kun je deze toiletcabines combineren met een plaskruis en ook een wastafel. Er zijn nog meer uitbreidingsmogelijkheden die je terug kunt vinden bij het assortiment op deze site. Zo bied je schoon en goed sanitair aan je gasten en heb je het goed geregeld.
Een toiletcabine van Groenendaal Verhuur is dan ook onmisbaar bij: bouwplaatsen, verbouwingen, concerten, festivals, sport evenementen, uitgaansgebieden, markten en braderieën. Maar zeker ook bij je feestje thuis.

Meer informatie over wanneer er een bouwtoilet geleverd kan worden bij u in de buurt vindt u hier.
Toiletten voor evenementen of feestjes worden geleverd op afspraak. Meer informatie leest u hier.


Assortiment

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.