Neem contact met ons op

Wc verhuur

Groenendaal Verhuur verhuurt u de beste wc: een wc verhuur speciaal voor de bouw en voor evenementen.
Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en het extra urinoir.
Alle toiletten van onze wc verhuur hebben een nette uitstraling van buiten, zijn lichtgewicht, hebben een grote capaciteit en zijn makkelijk te plaatsen. Bij Groenendaal wc verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele maken hygiënischer in vergelijking met de traditionele toilet bouw waarbij er een onhygiënische open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meest geschikte toilet voor op een bouw of op een evenement. De toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Valt een toilet binnen ons servicegebied dan kunnen wij je binnen 24 uur een toilet plaatsen. De schoonmaak van de toiletten wordt verzorgd door Groenendaal wc verhuur. Dit gebeurt door een wekelijkse reiniging (toilet op een bouwplaats) of achteraf. (evenementen toilet) Daarnaast wordt er voldoende toiletpapier geleverd. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet of feesttoilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over de wc verhuur van een toiletcabine.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)