Neem contact met ons op

Wc huren in Schijndel

Lees meer over de voordelen van een wc huren in Schijndel bij Groenendaal Verhuur. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een extra comfortabele zit en extra urinoir in de toiletcabine. Daarnaast wordt er in elke toiletcabine van Groenendaal gebruik gemaakt van een biologisch afbreekbaar middel. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoiletten waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meest geschikte toilet voor op een bouw of op feesten of evenementen. De toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Valt een toilet binnen ons servicegebied dan kunnen wij je binnen 24 uur een toilet plaatsen. De schoonmaak van de toiletten wordt verzorgd door Groenendaal. Dit gebeurt door een wekelijkse reiniging (toilet op een bouwplaats) of achteraf. (evenementen toilet) Daarnaast wordt er voldoende toiletpapier geleverd. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet of feesttoilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Wil je een wc huren in Schijndel of meer informatie, neem contact met ons op

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)