WC huren in Ettenleur

Bij Groenendaal Verhuur kun je terecht voor het huren van een toiletcabine in Ettenleur. Wij rijden namelijk wekelijks een vaste route in Ettenleur. Zodat wij met heldere afspraken een vlotte levering kunnen garanderen. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de levering (dit kan vaak al heel snel!), de wekelijkse poetsbeurt van de wc en het mooiste: je zit niet vast aan een bindende overeenkomst! Je huurt tot wanneer jij het toilet wil huren. We leveren een goed onderhouden toiletcabine en je kan bovendien met onze chauffeur overleggen waar je het toilet geplaatst wilt hebben. De toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. Gewoon zoals het hoort!

Neem contact met ons op

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk wekelijks een route in Ettenleur waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruiker controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Meer weten over een wc huren in Ettenleur? Neem contact met ons op voor meer informatie!

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)