Maak hieronder je keuze:

Een eco toilet huren voor een (ver)bouwing?

  • levering op een vaste dag in de week
  • elke week wordt het toilet gereinigd
  • minimale huurtermijn 3 weken

Toiletcabine huren bij Groenendaal Verhuur

Prijs vanaf € 26,50 per week exclusief BTW

Een eco toilet huren voor een feestje?

  • levering op afspraak
  • toiletcabine wordt nadien door ons gereinigd
  • per dag huren mogelijk (1 avond feest = 1 gebruiksdag)

toiletcabine huren

Prijs vanaf € 50,00 per gebruiksdag exclusief BTW


ECO toilet huren

ECO toiletten van Groenendaal Toiletverhuur zijn schone, frisse en groene toiletten. Er wordt gebruik gemaakt wordt van een milieuvriendelijk spoelmiddel. De toiletten hebben een nette uitstraling van binnen en buiten en zijn makkelijk te plaatsen.
De naam ‘ECO toilet’ is een veelgebruikte term voor een toiletcabine of een toilet voor op de bouw. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met een spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met het gewone bouwtoilet waarbij je alleen een open gat ziet. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw of voor op ieder feest of evenement. De toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. Schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen.


Service en reiniging ECO toilet

In ons levergebied kunnen wij binnen 24 uur een toilet plaatsen. Elke week wordt iedere toiletcabine door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet of feesttoilet.

Op deze link kun je zien op welke dagen er bouwtoiletten geleverd worden bij u in de regio.
Evenementen toiletten worden geleverd op afspraak. Hoe dat werkt lees je op deze pagina.


Assortiment