Neem contact met ons op

ECO toilet huren

Lees hier meer over de voordelen van een ECO toilet huren bij Groenendaal. Fris, schoon en gebruiksvriendelijk van binnen, doordat er een comfortabele wc-bril in zit en een extra urinoir in de toiletcabine. Daarnaast wordt er in elke toiletcabine van Groenendaal gebruik gemaakt van een biologisch afbreekbaar middel. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Een toiletcabine voor op de bouw wordt vaak ECO toilet genoemd. Bij Groenendaal Verhuur zijn deze toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook veel hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoiletten waarbij er sprake is van een open tank. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meest geschikte sanitair voor op een bouw of feest. De toiletten worden standaard geleverd met twee rollen toiletpapier.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

De chauffeurs van Groenendaal Verhuur rijden elke week langs jouw toiletcabine, waardoor je iedere week weer verzekerd bent van een schone toiletcabine. Daarnaast wordt er voldoende toiletpapier geleverd. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de checklist in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste: het kost niets meer dan bij een standaard bouw of feesttoilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een biobox.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)