Neem contact met ons op

Chemisch toilet huren

Een chemisch toillet huren bij Groenendaal Verhuur betekent dat je een schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijke toilet krijgt. Dit vanwege de comfortabele wc-bril en extra urinoir in de cabine. Daarnaast wordt er in ieder chemisch toillet gebruik gemaakt van een biologisch afbreekbaar toilet spoelmiddel. Een nette uitstraling van buiten en hij is gemakkelijk te plaatsen. Onze ‘groene’ toiletcabine is uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en extra urinoir. Dit is prettig en vele malen hygiënischer in vergelijking met het traditionele bouwtoilet, waarbij er een open tank aanwezig is. Een toiletcabine van Groenendaal Verhuur is al met al het meest geschikte toilet voor op de bouw.
De mobiele toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. De schoonmaakkosten zijn bovendien bij de prijs inbegrepen.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Service en reiniging toilet

In ons verzorgingsgebied kan Groenendaal binnen 24 uur een toiletcabine leveren. Voor de bouw geldt dat elke week ieder toilet door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de aftekenlijst in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s bovendien met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan wanneer je een standaard chemisch toillet zou huren.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)