Neem contact met ons op

Bouwtoilet Huren

Een bouwtoillet huren bij Groenendaal betekent een schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk toilet. De toiletcabine heeft een comfortabele zit en een extra los urinoir. Daarnaast wordt er in ieder bouwtoilet gebruik gemaakt van een biologisch afbreekbaar spoelmiddel. De toiletcabine heeft een nette uitstraling en is gemakkelijk te plaatsen. Ons ‘groene’ bouwtoilet is uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is prettig in gebruik, maar ook een stuk hygiënischer en vergelijking met het traditionele bouwtoilet die over een grote open tank beschikt. Een toiletcabine van Groenendaal Verhuur is al met al het meest geschikte toilet voor op de bouw.
De mobiele toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier en de schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Service en reiniging toilet

In ons verzorgingsgebied kan Groenendaal binnen 24 uur een toiletcabine leveren. Voor de bouw geldt dat elke week ieder toilet door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de aftekenlijst in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s bovendien met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet. Kom snel een bouwtoillet huren bij Groenendaal Verhuur.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)