Klik op de afbeelding voor meer informatie:

 

 

*Afmeting: 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
*1 bouw toilet per 6 werkzame personen
*Geen aansluitingen nodig
*Wekelijkse schoonmaak


Bouwtoilet huren van Groenendaal Toiletverhuur

Een bouwtoilet huren van Groenendaal Verhuur betekent een schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk toilet van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de bouw-wc. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Onze ‘groene’ bouwtoilet is uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Een toiletcabine van Groenendaal Verhuur is het meest geschikte toilet voor op de bouw.
De mobiele toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. De schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen.


Service en reiniging bouwtoillet huren

Je wilt een bouwtoillet huren.
In ons verzorgingsgebied kunnen wij binnen 24 uur een bouwtoillet plaatsen.
Elke week wordt het bouwtoillet door onze eigen uitstekende servicedienst met hulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden.  Groenendaal Verhuur biedt naast frisse toilletten ook de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoillet.


Assortiment

Groenendaal Verhuur verhuurt je de beste bouwtoillet. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in het bouw toillet. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen.
Onze ‘groene’ bouwtoillet is uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouw toillet waarbij er een open tank aanwezig is. Het meest geschikte toilet voor op een bouw.
Je kunt je bouw toillet ook uitbreiden met bijvoorbeeld een handwas zodat u een optimale sanitaire voorziening creëert voor u en uw werknemers.
Er zijn nog meer uitbreidingsmogelijkheden die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site.

 

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.