Klik op de afbeelding voor meer informatie:

 

 

*Afmeting: 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
*1 bouw toilet per 6 werkzame personen
*Geen aansluitingen nodig
*Wekelijkse schoonmaak


Service en reiniging toilet

In ons verzorgingsgebied kan Groenendaal binnen 24 uur een toiletcabine leveren. Voor de bouw geldt dat elke week ieder toilet door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s bovendien met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet.


Bouwtoilet huren van Groenendaal Toiletverhuur

Een bouwtoilet huren van Groenendaal Verhuur betekent een schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk toilet van binnen vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de bouw-wc. Daarnaast wordt er in iedere bouwtoilet gebruik gemaakt van een biologisch afbreekbaar toilet spoelmiddel. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Onze ‘groene’ bouwtoilet is uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Een toiletcabine van Groenendaal Verhuur is al met al het meest geschikte toilet voor op de bouw.
De mobiele toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. De schoonmaakkosten zijn bovendien bij de prijs inbegrepen.


Assortiment

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.