Klik op de afbeelding voor meer informatie:

 

 

*Afmeting: 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
*1 bouw toilet per 6 werkzame personen
*Geen aansluitingen nodig
*Wekelijkse schoonmaak


Een bouw WC huren van Groenendaal Toiletverhuur

Groenendaal Verhuur biedt je luxebouw wc ‘s. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met het traditionele bouwtoilet waarbij er een onhygiënische open tank aanwezig is. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in het toilet. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen.

Daarom is een bouw wc van Groenendaal Verhuur de meeste geschikte luxe wc voor op een bouw. Maar zeker ook voor op een evenement!
Er zijn nog vele andere opties, zoals een plaskruis die je terug kunt vinden in het assortiment op deze site.


Service en reiniging bouw wc

Groenendaal heeft verschillende servicegebieden waarin een WC binnen 24 uur geleverd kan worden.
De toiletten op de bouw worden elke week door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden. Het toilet wordt dan ook voorzien van voldoende toiletpapier. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in de toiletcabine. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet.


Verhuur Assortiment

Maak hieronder je keuze:

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.