Neem contact met ons op

Bouw WC Huren

Bij Groenendaal Verhuur kan je een bouw WC huren, of zoals wij het noemen, een toiletcabine huren. Lees meer over de voordelen van een bouw WC huren bij Groenendaal. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een comfortabele toiletbril en een extra los urinoir. Groenendaal gebruikt voor elke toiletcabine een biologisch afbreekbaar middel. De toiletcabine heeft een nette uitstraling van buiten en is makkelijk te plaatsen. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen schoner in vergelijking met de traditionele bouwtoiletten, waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meest geschikte toilet voor op een bouw of voor op ieder feest of evenement. De toiletten worden standaard geleverd met 2 rollen toiletpapier.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. De bouw WC wordt namelijk wekelijks gereinigd door onze chauffeurs op een vaste schoonmaakdag. Onze chauffeurs rijden namelijk elke week dezelfde routes, waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een bouw WC in Nederland.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)