Neem contact met ons op

Bouw WC huren

Bij Groenendaal Verhuur huur je schone en degelijke toiletten voor op een bouwplaats of verbouwing. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een milieuvriendelijk middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de mobiele wc.
En een nette uitstraling van buiten, licht qua gewicht, een grote capaciteit en makkelijk te plaatsen.

De toiletten van Groenendaal zijn uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir aan de zijkant. Dit is niet alleen een stuk prettiger in gebruik, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een onhygiënische open tank aanwezig is. Daarom is een bouw WC huren van Groenendaal het meest geschikte toilet voor op een bouw.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Elke week wordt ieder toilet door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeldt op de kalender die in het toilet hangt. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste van alles: het kost niets meer dan bij een standaard toilet voor op de bouw.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een in Nederland.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)