Klik op de afbeelding om een offerte aan te vragen.

 

 

*Afmeting: 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
*1 bouw toilet per 6 werkzame personen
*Stand alone dus geen aansluitingen nodig
*Wekelijkse schoonmaak


Moderne bouw WC huren met spoeling

Bij Groenendaal Verhuur huur je schone en degelijke toiletten voor op een bouwplaats of verbouwing. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een milieuvriendelijk middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de mobiele wc.
En een nette uitstraling van buiten, licht qua gewicht, een grote capaciteit en makkelijk te plaatsen.

De toiletten van Groenendaal zijn uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir aan de zijkant. Dit is niet alleen een stuk prettiger in gebruik, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een onhygiënische open tank aanwezig is. Daarom is een bouw wc van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw.

Natuurlijk levert Groenendaal Verhuur ook toiletcabines en plaskruizen voor een feest of evenement en hebben wij ook toiletwagens in ons assortiment.


Service en reining bouw WC

In ons verzorgingsgebied kunnen wij binnen 24 uur een bouwtoilet plaatsen.
Elke week wordt iedere toilet door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender die in het toilet hangt. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste van alles: het kost niets meer dan bij een standaard toilet voor op de bouw.


Verhuur Assortiment

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.