Neem contact met ons op

Bouw Toilet Huren

Bij Groenendaal Verhuur huur je de beste bouwtoiletten. Een frisse en schone toiletcabine met comfortabel zitgedeelte en extra urinoir. Er wordt door ons gewerkt met biologisch afbreekbare spoelmiddelen. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen op elke locatie. Onze bouwtoiletten zijn ook uitgevoerd met spoelsysteem en afgesloten tank. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met het traditionele bouw toilet waarbij er een open tank aanwezig is.
Het meest geschikte toilet voor op een bouw!

Je kunt je bouw toilet ook uitbreiden met bijvoorbeeld een wastafel, zodat je een optimale sanitaire voorziening creëert voor jezelf en je werknemers. Er zijn nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden die je terug kunt vinden in het assortiment op onze site.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Service en reiniging toilet

Groenendaal heeft verschillende service gebieden waar toiletten gereinigd en geleverd worden. De chauffeur komt op een vaste dag langs en zorgt weer voor een schoon en fris toilet. Daarnaast wordt er voldoende toiletpapier geleverd voor de komende week. De chauffeur houdt bij op welke dag de schoonmaak heeft plaatsgevonden. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service.
En het leukste is het kost niets meer dan bij een standaard bouw toilet.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)