Neem contact met ons op

Biobox Huren

Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik wordt gemaakt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de biobox. Een nette uitstraling van buiten maar ook makkelijk te plaatsen. De naam Biobox is een veelgebruikte term van een toiletcabine of een toilet voor op de bouw. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met het traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meest geschikte toilet voor op een bouw of voor op ieder feest of evenement. De toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. Groenendaal Verhuur biedt je een scherpe prijs, schoonmaakkosten zijn namelijk bij de prijs inbegrepen.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Iedere reinigingsroute van Groenendaal wordt gereden op een andere dag. Wekelijks wordt iedere toiletcabine door onze eigen uitstekende servicedienst gereinigd en onderhouden. Om bij te houden wanneer een toilet voor het laatst is schoongemaakt, wordt de reinigingsdatum op een blaadje in de cabine opgeschreven. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s bovendien met de beste service. En het leuke is, het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet of feesttoilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir en optioneel wastafel

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)

  • Voldoende toiletpapier