Neem contact met ons op

Bio Box Huren

Een toiletcabine wordt ook wel een bio box genoemd. Bij Groenendaal kan je een bio box huren, of zoals wij liever zeggen, een toiletcabine huren. Lees meer over de voordelen van een Biobox huren bij Groenendaal. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een comfortabele zit en extra urinoir in de biobox. Daarnaast wordt er in elke toiletcabine van Groenendaal gebruikt gemaakt van biologisch afbreekbaar middel. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Een toiletcabine voor op de bouw wordt vaak Biobox genoemd. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw of voor op ieder feest/evenement. De toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk wekelijks een route in Altena waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Altena.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)