Een 1 persoons urinoir huren voor je bouwplaats of evenementSpecificaties:

  • Afmeting 33 x 39 x 120 cm (lxbxh)
  • Reservoir van 50 liter
  • Geen aansluitingen nodig
  • Compact en eenvoudig in gebruik
  • Grote capaciteit
  • Anti-wildplassen
eenmans urinoirs op een rij


De voordelen van een 1 persoons urinoir

De kleine mobiele 1 persoons urinoir is zeer geschikt bij renovatiewerkzaamheden of bijvoorbeeld hoogbouw, maar natuurlijk ook bij een klein feestje thuis. Deze 1 persoons urinoir kan door zijn minimale afmetingen bijna overal geplaatst worden. Wildplassen wordt zo op een makkelijke manier tegengegaan.

Door de wieltjes onder de 1 persoons urinoir en grote handgreep bovenaan, is deze solo urinoir gemakkelijk te verplaatsen en kan deze ook met een bouwlift worden verplaatst voor de wekelijkse reiniging. De hogere zijkanten van deze 1 persoons urinoir geven de gebruiker privacy.

Groenendaal Verhuur levert deze solo urinoirs bij u aan huis en zorgt voor de reiniging achteraf. De schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor bouwprojecten kan wekelijkse reiniging plaatsvinden. U heeft er zelf geen omkijken naar, dat is wel zo makkelijk.

1 persoons urinoir voor bouw

 17,50Aan offerte toevoegen

knop meer informatie


De 1 persoons urinoir huren bij Groenendaal Verhuur

Natuurlijk verhuurt Groenendaal Toilet Verhuur de kleine plaszuil, maar we hebben veel meer in ons assortiment. Ook verhuren we toiletcabines voor evenementen en voor bouwplaatsen. Extra comfort voor gebruikers creëert u door bijvoorbeeld een handwasstation te plaatsen om zo de gewenste persoonlijke hygiëne van uw gasten te verhogen. Andere sanitaire voorzieningen zoals luxe toiletwagens of douches kunt u terugvinden in het Verhuur Assortiment op onze website.

Dit uiteraard met de uitstekende service zoals u van ons gewend bent. Wil je een 1 persoons urinoir huren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0416-375423, onze medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.


Assortiment