Neem contact met ons op

1 persoons urinoir huren

De kleine mobiele 1 persoons urinoir is zeer geschikt bij renovatiewerkzaamheden of bijvoorbeeld hoogbouw, maar natuurlijk ook bij een klein feestje thuis. Deze 1 persoons urinoir kan door zijn minimale afmetingen bijna overal geplaatst worden. Wildplassen wordt zo op een makkelijke manier tegengegaan.

Door de wieltjes onder de 1 persoons urinoir en grote handgreep bovenaan, is deze solo urinoir gemakkelijk te verplaatsen en kan deze ook met een bouwlift worden verplaatst voor de wekelijkse reiniging. De hogere zijkanten van de het urinoir geven de gebruiker privacy.

 

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Bezorging en reiniging van de toiletvoorziening

Groenendaal Verhuur zorgt voor een net en schoon product met een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk elke week dezelfde routes, waardoor we elke week een schone toiletvoorziening kunnen garanderen. De chauffeur komt op een vaste dag in de week op jouw 1 persoons urinoir te reinigen. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de chauffeur er makkelijk bij kan.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een 1 persoons urinoir.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Reservoir van 50 liter

  • Makkelijk te plaatsen op een verdieping

  • Afmetingen 1 persoons urinoir: 33 x 39 x 120 cm (lxbxh)