Welkom bij Groenendaal Toilet Verhuur

Bij Groenendaal Verhuur huur je een toiletcabine, luxe toiletwagen, of een plaskruis. Maar ook voor de verhuur van mobiele badkamers en schaftwagens kun je bij ons terecht. Op zoek naar toiletdames? We helpen je dan graag verder! Of je nu een toilet voor een weekend of voor een aantal maanden nodig hebt, we helpen je graag verder. Wij leveren schoon maar ook goed sanitair. Service staat bij ons voorop. Daarom zullen we ons uiterste best doen om met je mee te denken en aan de wensen te voldoen.
Maak een keuze in ons assortiment via deze website of neem direct contact met ons op. Maak eerst je keuze tussen de twee verschillende huur periodes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verhuur periode korter dan twee weken of langer dan twee weken. Voor meer informatie over een toiletcabine huren bel je naar 0416 – 375423, kun je met ons chatten via de webchat linksonder in beeld, of mailen naar info@groenendaalverhuur.nl.

Toiletten voor op bouwplaatsen en verbouwingen worden wekelijks op een vaste dag geleverd, gereinigd en opgehaald. Wil je weten op welke dag er een toilet op jouw bouwlocatie geleverd kan worden? Bekijk dan hier alle routes. Of vraag direct een offerte aan, mail naar info@groenendaalverhuur.nl. Voor vragen bel je naar 0416-375423.

Schoonmaak evenementen toiletten en toiletwagens

De toiletten van Groenendaal Verhuur zijn in te zetten op iedere locatie. Dit kan op een festival of evenement zijn, maar ook op een feestje bij je thuis. We maken samen met jou een afspraak over de levering van de toiletten. De chauffeur kijkt dan samen met jou naar een geschikte leverplaats. Op die manier zorgen we ervoor dat de gasten van je evenement gebruik kunnen maken van een schoon toilet. Ook over de schoonmaak van de toiletten hoef je je geen zorgen te maken. Wij verzorgen de schoonmaak achteraf. Je kunt direct een offerte aanvragen door een kijkje te nemen in ons assortiment. Uiteraard helpen we je ook graag verder als je vragen hebt over ons assortiment of schoonmaak service.

Neem contact met Groenendaal toilet verhuur