Schaftwagen huren bij Groenendaal Verhuur

Groenendaal Schaftwagen Verhuur

Groenendaal Verhuur is specialist in het verhuren van toiletten voor op een bouwplaats of voor een verbouwing bij je thuis. Je kunt denken aan een toiletcabine, een binnentoilet of een plaszuil. Nieuw in ons assortiment zijn schaftwagens, inclusief een opslag en toilet. Deze wagens zijn inzetbaar op ieder bouwterrein met een stroomaansluiting. Je zorgt er zo voor dat de werklui op de bouwplaats rustig hun bammetjes op kunnen eten en gebruik kunnen maken van een toilet.

De toiletten in de schaftwagens worden wekelijks gereinigd. Elke regio in Nederland bezoeken we op een vaste dag in de week voor bezorging, schoonmaak of ophalen. Op die manier heb je elke week een fris toilet inclusief voldoende toiletpapier. Wil je naast de schoonmaak van het toilet ook een schoonmaak van het interieur? Dat regelen we graag voor je. Je kunt een wekelijkse reiniging inplannen of een reiniging op afroep.

Groenendaal heeft naast toiletten voor de bouw ook toiletten voor op een feestje of een evenement. Kijk voor al ons sanitair op onze assortimentspagina. Zo huur je gemakkelijk een plaskruis of een toiletwagen voor je evenement. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0416-375423 of mailen naar info@groenendaalverhuur.nl. Onze medewerkers geven je graag advies voor een geschikte toiletvoorziening. Vraag ook naar de mogelijkheden voor onze toiletvoorzieningen op feesten en evenementen. Onze medewerkers maken samen met jou een geschikt plan zodat je voldoende toiletten besteld. Op die manier kunnen de bezoekers van het evenement de hele dag gebruik maken van een schoon toilet.