Schaftwagen met toilet

 135,00

Schaftwagen met toilet, inclusief wekelijkse reiniging toilet €135,00 excl. BTW per week.
Op dit moment wordt een diesel-toeslag gehanteerd. Klik hier voor de huidige prijstoeslag.

Optioneel:
Reiniging van interieur schaftwagen €52,50 excl. BTW

Beschrijving

Schaftwagen huren bij Groenendaal

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres om gemakkelijk een schaftwagen met toilet te huren. Onze schaftwagens zijn van alle gemakken voorzien, ze komen inclusief interieur, toilet en opslag. Het interieur bestaat uit stoelen en een tafel en biedt ruimte voor 6 personen. Het is ook in de wintermaanden aangenaam in onze schaftwagens door middel van de ingebouwde kachel en verlichting.

Het ingebouwde toilet wordt wekelijks door ons gereinigd. Daarnaast wordt er iedere week voor voldoende toiletpapier gezorgd. Deze schoonmaak is bij de wekelijkse prijs inbegrepen. Het interieur kan door onze uitstekende schoonmaakservice gereinigd worden. Je kunt deze schoonmaak ook wekelijks inplannen of op afroep.

Naast schaftwagens heeft Groenendaal ook binnentoiletten en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een schaftwagen met toilet? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Je huurt gemakkelijk een schaftwagen met toilet bij Groenendaal. De schaftkeet is voorzien van interieur, opslag en een ingebouwd toilet. Je kunt de keet zelf op komen halen of we bezorgen de keet tegen een meerprijs op locatie. De schoonmaak van het toilet zit bij de prijs inbegrepen.

Goed product

Groenendaal levert een schone en degelijke schaftkeet. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de schaftketen op elke bouwplaats worden ingezet.

Reiniging en levering

De schaftkeet is na de levering meteen klaar voor gebruik. Het toilet in de keet wordt iedere week gereinigd. Wil je ook het interieur laten reinigen? Voeg dan ook onze schoonmaakservice toe!

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de schaftketen wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de huurproducten. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Groenendaal levert een schoon en degelijke schaftkeet. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de schaftketen op elke bouwplaats worden ingezet.

  1. De schaftwagens kunnen geleverd worden op locatie of je kunt ze op komen halen.
  2. Elke regio bezoeken we op een vaste dag in de week. Het toilet in de schaftkeet wordt dan gereinigd.
  3. Je hebt dus elke week een schoon, lekker ruikend toilet en 2 rollen toiletpapier.
  4. Minimale huurperiode is twee weken. De keet korter nodig? Dat kan. Het tarief van 2 weken wordt dan berekend.
  5. Bij schade aan de schaftwagen zijn eventuele kosten voor de huurder.

Specialist in toiletten

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kijk de mogelijkheden. Voor vragen neem je contact met ons op.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant