toilet huren in Aalsmeer

Toilet huren in Aalsmeer

Plaatsen:

Aalsmeer
Oosteinde
Aalsmeerderbrug
Burgerveen
Amsterhoek
Legmeer
Uithoorn
Vrouwenakker
Amstelhoek
Bilderdam
Amstelveen
Vinkeveen

Neem contact met ons op

Een toilet huren in Aalsmeer

Een schoon en net toilet in Aalsmeer huur je bij Groenendaal. We rijden namelijk wekelijks een vaste route in Aalsmeer. Zodat wij met heldere afspraken een vlotte levering kunnen garanderen. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de levering (dit kan vaak al heel snel!), de wekelijkse poets beurt van de wc en het mooiste; je zit niet vast aan een bindende overeenkomst! Je huurt tot wanneer jíj het toilet wil huren. We leveren een goed onderhouden toiletcabine en je kan bovendien met onze chauffeur overleggen waar je het toilet geplaatst wilt hebben. Gewoon zoals het hoort!

 • Geen extra kosten achteraf.
 • Geen contract! Je huurt (per week) tot wanneer je het toilet nodig hebt.
 • Snelle levering.
 • Goed onderhouden toiletten.
 • Voldoende toiletpapier.
 • Elke week schoonmaak van het toilet.

Daarom huur je een toilet bij Groenendaal Verhuur. Stuur ons een e-mail of bel op 0416-375423.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Toilet huren voor een feest of event in regio Aalsmeer

Wil je een toilet huren in Aalsmeer of omgeving? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Aalsmeer  en zorgen er voor dat ze wekelijks gereinigd worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Aalsmeer en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk wekelijks een route in Aalsmeer waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Aalsmeer.

 • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

 • Geen aansluitingen nodig

 • Inclusief doorspoelsysteem

 • Met ingebouwd urinoir

 • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)