toilet huren in Moerdijk

Toilet huren in Oosterhout

Plaatsen:

Made
Dongen
Geertruidenberg
Lage Zwaluwe
Raamsdonk
Raamsdonkveer
Sprang-capelle
Waspik
Willemstad
Hank
Oosterhout

Neem contact met ons op

Toilet huren in Oosterhout voor op een feestje of event?

Wil je graag een toilet huren in Oosterhout? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We bezorgen iedere week toiletten in Oosterhout en zorgen er voor dat ze wekelijks schoongemaakt worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Oosterhout en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een nette schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden elke week een route in Oosterhout, zodoende kunnen we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Oosterhout.

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)