toilet huren in Zoetermeer

Toilet huren in Zoetermeer

Plaatsen:

Zoetermeer
Rokkeveen
Oosterheem
Leidschenveen
Haagoord
Roeleveen
Nootdorp
Gelderswoude
Oostermeerpolder
Ypenburg
Kruisweg
Bergschenhoek

Neem contact met ons op

Een toilet huren in Zoetermeer

Bij Groenendaal huur je een schoon en net toilet voor in Zoetermeer. Wij rijden namelijk wekelijks een vaste route in Zoetermeer. Zo wij jou een vlotte levering van een toiletcabine kunnen garanderen. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de levering en de wekelijkse reiniging van de toiletcabine. Je zit niet aan een overeenkomst vast, je huurt het toilet tot wanneer jij dit wilt! We leveren een goed onderhouden toiletcabine en je kan altijd met de chauffeur overleggen waar hij het toilet voor je kan plaatsen. Gewoon zoals het hoort!

 • Geen extra kosten achteraf.
 • Geen contract! Je huurt (per week) tot wanneer je het toilet nodig hebt.
 • Snelle levering.
 • Goed onderhouden toiletten.
 • Voldoende toiletpapier.
 • Elke week schoonmaak van het toilet.

Daarom huur je een toilet bij Groenendaal Verhuur. Stuur ons een e-mail of bel op 0416-375423.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten of we ook op jouw locatie leveren? Bekijk hier dan alle routes.

Toilet huren voor een feest of event in regio Zoetermeer

Wil je een toilet huren in Zoetermeer of omgeving voor jouw feest of evenement? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. Er is altijd wel een voorziening passend bij jouw evenement. De eindschoonmaak van het toilet zit bij de huur inbegrepen. Zo hoef jij je daar geen zorgen om te maken! Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor voorzieningen we beschikbaar hebben.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. Zij weten precies welke toiletvoorziening jouw feest of evenement nodig heeft! We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Door heel Nederland leveren onze chauffeurs toiletcabines. Zij rijden in Zoetermeer op een vaste dag in de week, zodat we iedere week in Zoetermeer en omgeving toiletcabines leveren, reinigen en ophalen. Zo ben je verzekert van een schone toiletvoorziening op jouw bouwplaats of bij een verbouwing. Iedere week zal de toiletcabine worden gereinigd. Om deze reiniging te controleren, wordt de datum vermeld op de aftekenlijst in de cabine.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Zoetermeer.

 • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

 • Geen aansluitingen nodig

 • Inclusief doorspoelsysteem

 • Met ingebouwd urinoir

 • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)