toilet huren in Roermond

Toilet huren in Roermond

Plaatsen:

Roermond
Maasbracht
Posterholt
Swalmen
Kapelle
Herkenbosch
Ohé en Laak
Swalmen
Sint Odiliënberg
Montfort
Herten
Echt

Neem contact met ons op

Toilet huren in regio Roermond

Wil je een toilet huren in Roermond of omgeving? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Roermond en zorgen er voor dat ze wekelijks gereinigd worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Roermond en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Een toilet huren in Roermond

Een toilet huren in Roermons? Dat kan bij Groenendaal Toiletverhuur. We rijden elke week een vaste route in Roermond en omgeving,. Een goede wekelijkse reiniging van het toilet is inclusief in het huurtarief. Vraag een offerte aan via deze website voor het huren van een toilet in Roermond inclusief de wekelijkse schoonmaak van het toilet. De minimale huurperiode is twee weken of langer. We leveren een goed onderhouden toiletcabine en je kan bovendien met onze schoonmaker overleggen waar je de toiletcabine geplaatst wilt hebben.

 • Geen extra kosten achteraf.
 • Geen contract! Je huurt (per week) tot wanneer je het toilet nodig hebt.
 • Op een vaste dag in de week worden er geleverd en schoon gemaakt.
 • Goed onderhouden toiletten.
 • Voldoende toiletpapier.
 • Elke week schoonmaak van het toilet.

Daarom huur je een toilet in Roermond bij Groenendaal Verhuur. Stuur ons een e-mail of bel op 0416-375423.

Reiniging en bezorging van het toilet.

Naast een goed onderhouden toiletcabine zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende cleaningservice. Onze schoonmakers rijden namelijk wekelijks een route in Roermond waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elke toiletcabine door onze eigen goede servicedienst wordt gereinigd en onderhouden. Via het webportaal bovenaan deze website kan je de door jou gehuurde toiletcabines beheren.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toiletcabine.

Schoonmaak en bezorging van het toilet

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk wekelijks een route in Altena waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toilet in Altena.

 • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

 • Geen aansluitingen nodig

 • Inclusief doorspoelsysteem

 • Met ingebouwd urinoir

 • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)