toilet huren in goes

Toilet huren in Goes

Plaatsen:

Goes
Wilhelminadorp
Yerseke
‘s-HeerArendskerke
Kapelle
Noordhoek
Kattendijke
Kloetinge
‘s-Gravenpolder
Heinkenszand
Wolphaartsdijk
Evertsdijk

Neem contact met ons op

Toilet huren voor een evenement of feest in Goes

Wil je een toilet huren in Goes of omgeving? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Goes  en zorgen er voor dat ze wekelijks gereinigd worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Goes en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Een toilet huren in Goes

Een schoon en net toilet in Goes huur je bij Groenendaal Toiletverhuur. We rijden namelijk wekelijks een vaste route in Goes, zodat wij een vlotte levering en goede schoonmaak van het toilet kunnen garanderen. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de levering, de wekelijkse poets beurt van de wc en het mooiste; je zit niet vast aan een bindende overeenkomst! Je huurt tot wanneer jíj het toilet wil huren. We leveren een goed onderhouden toiletcabine en je kan bovendien met onze chauffeur overleggen waar je het toilet geplaatst wilt hebben. Gewoon zoals het hoort!

  • Geen extra kosten achteraf.
  • Geen contract! Je huurt (per week) tot wanneer je het toilet nodig hebt.
  • Elke vrijdag worden er geleverd en schoon gemaakt..
  • Goed onderhouden toiletten.
  • Voldoende toiletpapier.
  • Elke week schoonmaak van het toilet.

  Daarom huur je een toilet in Goes bij Groenendaal Verhuur. Stuur ons een e-mail of bel op 0416-375423.